—  Στόχοι - Φιλοσοφία  —

Στη βάση όλων των στόχων μας για την προαγωγή και την προσφορά μιας ποιοτικής ψυχιατρικής περίθαλψης βρίσκονται τρεις αδιαπραγμάτευτοι παράγοντες: ΑΝΘΡΩΠΟΣ –  ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.

Η φιλοσοφία μας διαπνέεται από τον σεβασμό στον άνθρωπο και βασίζεται στην συνεργατικότητα, τον επαγγελματισμό, την εντιμότητα και την φροντίδα.

  • Συνεργατικότητα – διεπιστημονική συνεργασία για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.
  • Επαγγελματισμός - υψηλό αίσθημα ευθύνης με ευαισθησία και ενδιαφέρον για τις ανάγκες του ασθενή.
  • Εντιμότητα – ειλικρίνεια, σεβασμός και κατανόηση των συναισθημάτων του ασθενή.
  • Φροντίδα –  προσφέρουμε τη φροντίδα όπως θα θέλαμε να μας την παρέχουν.

Η «ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» δεν είναι μια απρόσωπη επιχείρηση. Κύριο μέλημά μας είναι η αμοιβαιότητα και η διατήρηση αρμονικών σχέσεων με όλο το ανθρώπινο δυναμικό. Επενδύουμε στη συνεργασία μας με τους εργαζόμενους γιατί πιστεύουμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να θέτουμε μακροχρόνιους στόχους και να δουλέψουμε με συνέπεια για αυτούς. Επειδή θεωρούμε ότι είναι δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου να προσφέρει τις υπηρεσίες του αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις δυνατότητές του, φροντίζουμε να προσφέρουμε ένα άριστα οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον.

Πεποίθησή μας αποτελεί ότι η υγεία δεν είναι προνόμιο των λίγων αλλά δικαίωμα όλων  γι’ αυτό το λόγο φροντίσαμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να διασφαλίσουμε την πρόσβαση σε όσους το επιθυμούν.

© 2007 Ψυχιατρική κλινική "Αγία Αικατερίνη"
Εξοχή Θεσσαλονίκης
Τηλ. 2310 359 450 - Fax. 2310 359 451
 
 
www.agiaaikaterini.gr Web